HOE ZIET EEN PROEFMAAND ERUIT?
1. INTAKE GESPREK EN BASE TEST

Tijdens dit gesprek leggen we uit hoe we werken als club. Hierna kunnen we een goed advies geven wat het beste traject voor je zal zijn op basis van je doelen.

2. TRAININGEN

Je kan onbeperkt onze trainingen volgen tijdens deze maand. Per training zijn er 3 niveau’s (BASE/NINJA/BEAST). We raden aan om 2 tot 4x per week te trainen voor algemene gezondheid.

3. EVALUATIE

Aan het einde van de maand heb je ons en onze box leren kennen en kan je een keuze maken of we een goede match voor je zijn :-)

HEB JE NOG EEN VRAAG?

Stel ze gerust via info@crossfitantwerpen.be of bel op 0476788265

Succesverhalen

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om iedereen van de CrossFit Community te bedanken. Ik ben nog nooit zo fit geweest in mijn leven en heb me nog nooit zo fit en goed gevoeld. Dank aan alle coaches en aan al de nieuwe mensen die ik heb leren kennen de voorbije 9 maanden en die me telkens opnieuw de zin geven om keer op keer naar de les te komen en dit nu een vaste plek in mijn leven hebben gegeven. Grtz Olivier.

Hey Bert! Wel, ik vond het (weer) de max. Ik voel me altijd beter na die 8 weken en ik ga nooit helemaal terug naar vroeger-vroeger. Ik zal mezelf gewoon weer wat meer dingen gunnen, foodwise, maar ik blijf rond de 75-25% zitten. Just feels comfortable that way. Wat ik zeker ook aanhoud, is de mobility. Zo veel deugd, dat ik daarvan heb! En als jullie na de zomer weer een challenge meedoen - count me in. Deze 'way of life' is echt iets voor mij. Ik had 5 jaar geleden nooit durven dromen dat ik zo fit, gezond en happy zou zijn. Het komt allemaal samen (job, family life, hobby's, vrienden, enz.) en daar ben ik elke dag dankbaar voor. Groetjes, Tine.