Ons aanbod

CrossFit

CrossFit bereidt je voor om fit te zijn voor het leven. We gebruiken hiervoor de beste methodes uit de wereld van de duursport, gymnastiek, strongman en gewichtheffen. Dit zorgt voor een gebalanceerd programma dat je fit maakt voor elke taak dat op je pad komt als mens.

CrossFit is voor iedereen die gemotiveerd is om hard te werken. “Ik ben nog niet sterk genoeg”, “Mijn conditie moet nog beter”, “Ik moet nog eerst afvallen voor ik begin”... Dat is niet nodig, we coachen je op jouw niveau, vanaf het begin.

Voeding

Ons voedingsprogramma is ontworpen om mensen een gemakkelijke, wetenschappelijk onderbouwde benadering van voeding en welzijn te bieden, met behulp van eenvoudige strategieën voor gedragsverandering, om positieve verandering teweeg te brengen zonder de constante stress van “diëten”. We gaan samen op zoek naar de juiste voeding die bij jou past, zodat je met vertrouwen de supermarkt kan inwandelen en kopen wat je nodig hebt.

Het internet staat vol met tips om vet te verliezen. Er zijn veel programma's die je vertellen wat je NIET moet eten of hoe je maaltijden kunt vervangen door supplementen of een shake, maar wat als we dit vertrouwen zouden kunnen krijgen door te leren wat we moeten eten en door voedingsmiddelen met beperkte ingrediënten te gebruiken?

We kijken tijdens elk coaching sessie naar je belastbaarheid van dat moment. Soms kan je grote wijzigingen aan, meestal focussen we op 1 kleine gewoonte per 2 weken. Stap voor stap krijg je meer vertrouwen en zie je resultaten die op lange termijn vol te houden zijn.

Personal Coaching

Deze coaching gaat dieper dan training & voeding en is heel vaak de missing link om een gezonde levensstijl vol te houden op lange termijn.

We gaan in de eerste fase verkennen wat je écht wil, daarna gaan we samen werken aan verandering en ten slotte focussen we op volhouden.

Hoe is jouw relatie met voeding?
Hoe reageer je in moeilijke situaties?
Kan je volledig jezelf zijn? Thuis, op mijn werk, bij vrienden.
Welke gevoelens, gedachten en gewoonten zijn mijn persoonlijke valkuilen?
Welke triggers zorgen ervoor dat ik in een overleefmodus terecht kom?

Onze coaches bieden jou de tools en begeleiding aan om weer enthousiast & vrijuit te kunnen leven.

Personal Training

Heb je specifiekere doelen? Dan kunnen we je ons persoonlijk coaching traject aanbieden.

PT / Foundations

Tijdens deze 1-op-1 trainingen zorgen we ervoor dat je de basisbewegingen onder de knie krijgt.

PT / Rehab

Heb je al een tijdje last van een vervelende blessure? Tijdens een uitgebreide screening gaan we op zoek naar je onbalans. We geven je de kennis & het plan mee om dit weg te werken. Je kan ook kiezen voor een uitgebreidere opvolging.

PT / Zwangerschapsbegeleiding

Als ervaren therapeut en gespecialiseerd in pre- en postnatale training, kan Karima je tijdens of na je zwangerschap helpen om fit te blijven, zowel mentaal als fysiek.

CF KIDS

Lopen, springen, gooien, duwen, trekken,... zijn bewegingen die jonge kinderen van nature graag doen. Naarmate we wat ouder worden en vaker gaan zitten komt dit er helaas steeds minder van.

In ons CrossFit Kids programma gaan we kinderen meer laten bewegen, zelfvertrouwen laten opbouwen, leren samenwerken, en bovenal, plezier te leren vinden in dit alles!

Tijdens onze CrossFit Kids lessen leren we op een speelse wijze kinderen op een correcte en functionele manier bewegen en zich tegelijk sociaal ontwikkelen. Op deze manier leggen we een basis die ze dan later zowel in het dagelijks leven en allerlei andere sporten kunnen gaan toepassen. Zo kunnen we hen meteen ook een stukje zelfzekerder maken. Onderzoek toont zelfs aan dat de schoolresultaten verbeteren van kinderen die voldoende bewegen.

Endurance

Kom elke maandag naar onze looptraining op 't Rooi. Ideaal om toe te voegen aan je trainingsschema als je meer de nadruk wil leggen op conditie.

Competitie

Ben je iemand die dagelijks sport en wil je graag van CrossFit je sport maken? Op zondag kan je meetrainen met ons competitie team onder leiding van Chung.