Prijzen

CrossFit Abonnementen

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende abonnementen. Bekijk het uurrooster voor een overzicht van de trainingsmomenten.
Elke training kost één credit. Na je inschrijving kan je via ons inschrijfsysteem (SportBit Manager) aangeven welke trainingen je komt.

Starten doe je met een FUNDAMENTALS training. Zoals de naam het zegt, hier leggen we de fundamenten van je CrossFit carrière Dit is een persoonlijke training met 1 van onze coaches waar we de basisbewegingen van CrossFit aanleren zodat je een goede start kan maken in de groepstrainingen.

Dit is een éénmalig investering van 60 euro.

Starter 6
 • 6 trainingen per maand 90 euro/maand (15 euro per training)Schrijf je in
Health 13
 • 13 trainingen per maand 115 euro/maand (+/- 9 euro per training)Schrijf je in
Unlimited
 • Tot 25 trainingen per maand 129 euro/maand (+/- 5 euro per training)Schrijf je in

Contracten zijn voor een minimum termijn van 6 maanden.

Wil je graag maandelijks opzegbaar = +10 euro/maand.

Vóór het begin van elke maand kan je down of upgraden naar een andere formule.

Alle abonnementen geven onbeperkt toegang tot open gym.

WOD +

Je ontvangt geïndividualiseerde programmatie van je coach, meerdere dagen per week rechtstreeks op je telefoon. Je volgt onze groepslessen, maar met individuele aanpassingen. Dit is de beste (en meest kosteneffectieve) optie voor mensen die houden van het plezier en de kameraadschap van groepslessen, maar toch individuele doelen willen bereiken.

 • WOD + 35 euro/maand bovenop je CrossFit abonnement
Personal Programming

Train je graag alleen en heb je specifieke doelen? Dan is Personal Programming iets voor jou. Na een intakegesprek met je coach gaan we aan de slag om jouw doel te behalen. Via een apart softwareprogramma krijg je jouw schema op maat. Je spreekt op regelmatige basis af met je coach. Doelen kunnen zijn: sterker worden, conditie opbouwen, een uitdaging voorbereiden, pure focus op vetverlies, voorbereiding voor een wedstrijd, beter worden in olympic lifting, etc...

 • Personal Programming 199 euro (Open Gym abonnement inbegrepen)
Personal Training

Naast de abonnementen voor onze groepslessen bieden we meer individuele begeleiding om resultaatgericht aan doelen te werken. Wil je een programma op maat, één-op-één training krijgen van een ervaren coach en op tijden trainen die jou het best uitkomen? Neem dan contact met ons op om een personal training traject te starten.

 • 1 keer 75 euro
 • 5 trainingen 350 euro (70 euro per training)
 • 10 trainingen 650 euro (65 euro per training)
 • 20 trainingen 1200 euro (60 euro per training)
Voedingsadvies

Ongeacht je doelen - spiergroei, vetverlies, atletische conditie, wat dan ook. Je krijgt niet altijd je gewenste resultaat zonder op je voeding te letten. Als je een beginner bent en geen voedingskennis hebt, dan is het beheersen van voeding even belangrijk dan training en geef je het best éénzelfde prioriteit. We zeggen dit omdat het verbeteren van een slecht dieet snel resulteert in meer energie, vetverlies en spieropbouw.

 • 30 min per maand 110 euro/maand (+ 24/7 contact met WhatsApp)Schrijf je in
 • 30 min twee-wekelijks 150 euro/maand (+ 24/7 contact met WhatsApp)Schrijf je in
 • 30 min per week 250 euro/maand (+ 24/7 contact met WhatsApp)Schrijf je in

Wil je graag starten of wens je meer informatie, stuur een email naar info@crossfitantwerpen.be.